0
Uncategorized

Biscuiti cu cacao din faina de soriz

By decembrie 26, 2020No Comments

Ca de fiecare data, o mama ce are copil cu alergii si/sau intolerante alimentare va muta muntii pentru a ii asigura acestuia o alimentatie cat de cat echilibrata.

Biscuitii, pe langa fructe, sunt acea rontaiala pe care o luam prin parc acolo unde toti copiii au cate ceva pe post de gustare.

Ingrediente

2 oua intregi

150 g unt sau 100 g unt cocos

150 faina de soriz

150 g amidon tapioca

20 g cacao/ pudra roscove

5 g parf de copt

150 g green sugar sau zahar sau ce folositi

Puteti folosi si putin amestec pentru turta dulce Biovegan

Mod de preparate

Ouale impreuna cu green sugar sau zahar sau ce folosim, le mixam impreuna pana compozitia isi mareste volumul si se albesc.

Peste adaugan untul moale si mixam in continuare, apoi faina pe care o cernem inainte, amidonul praful de copt dar si un praf de sare le incorporam.

Dam aluatul la rece pentru minim o ora.

Punem aluatul intre 2 hartii de copt, intindem cu merdeneaua/sucitor si apoi decupam cu formele dorite.

Coacem in cuptorul incins la 180 grade Celsius pentru 25 minute, caldura de sus si jos fara ventilatie, pe penultimul rand al cuptorului.

Sa aveti pofta si sa va fie de folos!

Leave a Reply